waterzuivering

De natuur zijn werk laten doen, veel eenvoudiger kan een zuiveringsstation niet ontworpen worden. Daarom promoten wij graag het "Ecoz" waterzuiveringssysteem.

Bij iedere bouwaanvraag in het buitengebied, wordt een eigen waterzuivering vereist. Een waterzuivering dmv planten biedt u (allicht als enige) de zekerheid van een goed werkend systeem dat bijna geen onderhoud vraagt. Op de foto's beelden net na de aanplant in oktober en in het voorjaar erop in juni.

De waterzuivering of IBA (Individuele Behandeling van Afvalwater) die wij standaard gebruiken voor het zuiveren van huishoudelijk afvalwater is het ecoz® percolatieveld. Niet onbelangrijk is dat in deze waterzuivering niet alleen riet, zoals in een klassiek percolatieveld, kan gebruikt worden maar ook tal van andere tuin- of moerasplanten. Dit maakt dat deze waterzuivering inpasbaar is in eender welke tuin of omgeving. Deze IBA zuivert dus niet enkel het afvalwater maar is tegelijk een mooi en origineel tuin- of omgevingselement dat kan aangepast worden aan uw wensen. Het is een stukje natuur op zich dat zorgt voor meer biodiversiteit.

voor gedetailleerde info : Ecoz

ga hier naar onze fotopagina voor realisaties

Resultaten 1 - 1 van 1

Waterzuivering

Ecoz waterzuivering

Ecoz, waterzuivering dmv planten