Ecotec Pro aqua lakverf

Deze oplosmiddelvrije, waterverdunbare, druipvrije en blijvend-elastische dekkende lak voor binnen en buiten vormt een ecologisch verantwoord alternatief voor de bestaande oliegedragen lakken. Deze lak is snel drogend en quasi geurloos waardoor hij aangenaam te verwerken is. Vereist geen afzonderlijke primer, tenzij het hout veel oliën of harsen bevat, in deze gevallen adviseren wij de speciale isolerende grondering Ecotec Iso-Wood aan. Kan dmv mixsysteem ingekleurd worden in een uitgebreid aanbod van kleuren.

Verf en kalei

Lees verder

Ecotec leemverf

De Ecotec leemverf, is een oplosmiddelvrije elastische muur-en plafondverf die de ondergrond laat ademen. Door het hoge gehalte aan leem werkt deze verf tevens vochtregulerend : dit houdt in dat de verf vocht uit de omringende lucht kan opnemen, dit vocht tijdelijk opslaat, en wanneer de luchtvochtigheid in de met leemverf geschilderde ruimte terug gedaald is, zal de verf dit opgeslagen vocht weer afgeven aan de lucht. Deze vochtregulerende eigenschap zal ervoor zorgen dat mensen met luchtwegenproblemen of astma zich beter zullen voelen in met leemverf geschilderde ruimtes.

Verf en kalei

Lees verder

Tassili buitenverf mat of satijn

Een 100% natuurlijke verf op basis van niet getransformeerde plantenolie emulsies. Voor alle degelijk voorbereidde (gegrondeerde) ondergronden. Mooi ogende en goed dekkende verf voor buiten. 10 jaar garantie op satijnversie. Door samenstelling met lijnzaadolie heeft deze verf wel een duidelijke geur die na een week of 3 verdwenen is. 

Verf en kalei

Lees verder

Tassili binnenverf mat of satijn

Een 100% natuurlijke verf op basis van niet getransformeerde plantenolie emulsies. Voor alle degelijk voorbereidde (gegrondeerde) ondergronden. Helder wit, geen vergeling met de tijd, en zeer beperkte geur. Met onze mengmachine kleuren wij uw verf naar de gewenste tint terwijl u wacht.

Verf en kalei

Lees verder

Tassili Primaire grondverf

Om tot goede resultaten te komen is een goeie hechting onontbeerlijk. Onze grondverf is tot grote tevredenheid vn vele klanten een multifunctioneel product: op zowat alle ondergronden (behalve metaal) verzekert zij een perfecte hechting en een maximale en egale dekking.

Primaire: natuurlijke witte grondverf met  toevoeging van maximum 10%  niet schadelijk bindmiddel ten einde een betere hechting en dekking te krijgen op alle ongelijke ondergronden zoals: reeds geverfde muren, opgevoegde gipskartonplaten, hout met verschillende porositeit…

Verf en kalei

Lees verder